Home  /  Activiteiten  /  Boeklezing 'Columbussen zonder bus'

Meet & Greet 

'Columbussen zonder bus'

In het televisieprogramma De Columbus reist Wim Lybaert richting het onbekende. Maar je hebt geen bus nodig om te columbussen. Het kan overal en altijd! Dit bewijst auteur Laurens Verbeke met zijn doe-het-zelfboek.

Laurens is te gast bij ons en neemt ons mee in zijn visie om te vertrouwen op je innerlijke kompas. Want wanneer je niet steeds 'zoekt', laat je meteen ook je doel los en komt de route zelf onvermijdelijk centraal te staan. Een meeslepend verhaal en oprechte eye-opener!

columbussen-1-y4XTu1
Life is more than one big to-do-list

 Columbussen zonder bus biedt een portie afleiding om je aandacht te verleggen en je gedachten op iets anders te richten. Altijd weer iets anders te vinden dan je hoofd bedoelde. Door gewoon te doen en het denken los te laten, volg je de bedoeling van het onbedoelde. Die komt vanzelf, ze ontstaat gewoon. Eén ding is zeker: je vindt haar alleen zonder plan. Laat daarom je slimme, koppige hoofd los.

over de Auteur 

Laurens Verbeke is televisiemaker. Hij werkte een tiental jaar voor Woestijnvis, waar hij onder meer het dagelijkse magazine Man Bijt Hond aanstuurde. Na drie jaar als programmadirecteur bij de televisiezenders van Medialaan (het huidige DPG) richtte hij het productiehuis liefhebbers op. Naast programma's als Het Goeie Leven en Van Algemeen Nut, ontwikkelde hij er ook De Columbus: een bus én een programma waarin Wim Lybaert zich intussen al met 28 gasten naar het onbekende liet leiden.

columbussen-2-szZkV2

boek je online ticket

max 50 tickets - 

29€ pp/39€ pp*


donderdag 18/11 & vrijdag 19/11 

aanvang 20u

Louise Marie 

Manor & Gardens

Covid Safe Ticket vereist

* glas cava met carrousel van hapjes inbegrepen

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, business events, privéfeesten of Junior Academy.