Inspiratie en tasting avond

FEESTTAFELEN @ LMM

De meest magische tijd van het jaar is weer in het land. Niks gezelliger om de Kerstdagen thuis te vieren, samen met familie, vrienden en dierbaren.

Maar mis je de inspiratie om het verrassend aan te pakken? Wil je jouw gasten met verstomming slaan en creatief, maar zonder stress, uit de hoek komen!?

Kom samen met vriend(in), moeder, zoon, partner,... naar onze VIP inspiratieavond.

Professionelen overstelpen jou met ideeën, inside tips & tricks,... terwijl jullie ondertussen genieten van degustaties & live demonstraties.

chuttersnap-413002-unsplash-83HqE1
caroline-bertolini-270870-unsplash-1j5FB2

Een gezellige avond met en voor Framily = friends + family.  In samenwerking met:

tableinabox3-xQ6RW1

Mesdagh Interieur

Tijdens deze workshop kom je alles te weten over het aankleden van een feestelijke tafel in jouw huiskamer. Wat zijn de basisprincipes voor een mooie gedekte tafel? Hoe begin ik eraan zonder stress? Wat zijn de huidige trends? Bestaat er (nog) zoiets als tafeletiquette? Hoe maak ik zelf en budgetvriendelijk mooie decoratie? Mesdagh Interieur is ondertussen een gevestigde waarde in de Vlaamse Ardennen. Barbara en haar team nemen je tijdens deze inspirerende sessie mee op sleeptouw om je tafel en huis om te toveren tot een echt kerstplaatje. Ideeën in overvloed als je naar huis gaat!

Restaurant Werner

Sandro nam de zaak over van zijn vader en bouwde het samen met zijn echtgenote Sabrina uit tot een gevestigde waarde in Vlaanderen en omstreken. Hier is het Lady Chef Sabrina die achter het fornuis staat en een heerlijke, pure keuken op je bord tovert. Sandro zorgt in de zaal voor de nodige ambiance en gemoedelijkheid. Je kan bij hen ook terecht voor ambachtelijk ijs, nog helemaal volgens het oorspronkelijk recept van vader Werner. Twee toppers!

sabrina-Pwtxn2
masvini-WEgcF3

Masvini

Na een aantal reizen in het prachtige Toscane raakten Aswin & Mattie helemaal in de ban van deze streek en zijn wijnen. Aswin breide er een vervolg aan met een 3-jarige opleiding tot sommelier. Gedreven door hun passie hield het ondernemende paar hun nieuwe zaak Masvini boven de doopvont. Je kan bij hen terecht voor advies, verkoop en degustatie van wijnen. Maar bovenal kan je steeds rekenen op een glimlach, persoonlijke service en rijke verhalen achter hun wijnhuizen en streken!

Op het programma

 • 18u45: deuren open - ontvangst 
 • 3 inspirerende sessies in caroussel systeem:
 • 19u: sessie 1 - live demo's & inspiratie Feesttafel en decoratie
 • 20u: sessie 2 - live demo's & tasting feestelijk koken
 • 21: sessie 3 - wijndegustaties met toelichting
 60 incl btw voor solo ticket
€ 110 incl btw voor duo ticket of groepen

Wanneer

   29 november 2023 | 19u00 - 22u00

bij min 20 aantal deelnemers

Inbegrepen

 • ontvangst met glas cava of alcoholvrij alternatief
 • degustaties van witte, rode en dessert wijn
 • doorlopend plat en bruiswater ter beschikking
 • 3 interactieve workshops van telkens 50 minuten met live demo's, tips & tricks van pro's, DIY ideetjes,...
 • 4 feestelijke hapjes: soepje van zoete aardappel, salie en chorizo / huisgerookte zalm met parelcouscous en mierikswortel / coquille met pastinaak en beurre blanc / Bao Bun met pulled pork en Thaïse chutney.
 • tasting dessertje Irish Coffee Glacé met verschillende structuren van koffie en whisky.
 • onze LMM Feesttafelen Goodiebag!
 • volop sfeer, gezelligheid en genieten bij een knisperend haardvuur!!

flat-lay-of-christmas-table-setting-with-white-din-2022-01-19-00-15-23-utc-IxQ2w1

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, business events, privéfeesten of Junior Academy.