Huwelijken

2022 wordt het jaar van opnieuw feesten, maar het blijft allemaal toch nog dat tikkeltje meer intiemer, kleinschaliger, verbonden met de natuur. Outdoor weddings worden de trend.

Op ons prachtig domein met authentiek jachthuis kan je onbezorgd de dag van je leven plannen. Van onze ceremonietuin tot meerdere terrassen, de prachtige Jacques Wirtz tuin en het privé bos.

jeremy-wong-weddings-k41sgngkxvk-unsplash-8xhw11

Because your most perfect day is our biggest priority.

We hebben de kracht van intieme sfeer leren herwaarderen. De massa bruiloften met rijkelijke buffetten worden in 2021 geruild voor micro weddings met oog voor kwaliteit, intimiteit en elk detail. Relaxen en genieten omringd door je dichtste familie en vrienden krijgt een nieuwe dimensie. Louise Marie Manor & Gardens is het perfecte decor voor een kwalitatief hoogstaande full wedding experience!

Je krijgt het comfort om op één vaste locatie te genieten van je huwelijksceremonie tot fotoreportage, gevolgd door receptie en diner.

Exclusief voor jullie dag! Bij slecht weer kan je ceremonie doorgaan in de unieke 'salons de Kemmeter' binnen in het landhuis en worden de feestelijkheden verder gezet in een stijlvolle feesttent.

 All-in packages

Je weet niet goed waar en hoe te beginnen aan de voorbereidingen rond je huwelijk, je wil op korte termijn je huwelijk verwezenlijkt zien, je komt niet graag voor financiële verrassingen te staan? Kies voor één van onze all-in packages en geniet zorgeloos en zonder stress. Wij bezorgen jou een WOW-gevoel!

 A la carte

Maak een afspraak. We leiden je heel graag rond en tonen je alle mogelijke opties op maat van jouw smaak èn budget.

Never say the sky is the limit when there's footprints on the moon.

how-label_jaartal-zoNw71

Louise-Marie Manor & Gardens is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België. Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, business events, privéfeesten of Junior Academy.